Vitarelax – sponzor Olimpijade trećeg doba

Vitarelax - sponzor Olimpijade trećeg doba

Terapeutske podloge

PODLOGA PROTECT

Podloga PROTECT sadrži karbonsku i bakarnu mrežu čime se ostvaruje zaštita od neželjenih prirodnih i tehničkih zračenja. Podloga svojim sastavom materijala štiti od štetnih uticaja, a uzemljenje dodatno odvodi štetne uticaje iz podloge.

Podloga PROTECT uravnotežava energiju tela, omogućava kvalitetan san, izvrstan odmor. Korisnika oslobađa stresa i napetosti u telu i omogućava regeneraciju vitalne energije što rezultira jačanjem organizma i njegovih odbrambenih snaga. Ne postoje ograničenja u upotrebi podloge – deca, odrasli i u svim zdrasvenim stanjima.

Cena podloge ( 90*190 ) je 55.400,00 dinara sa PDV-om.

PODLOGA PROTECT

 

PODLOGA MINERALIC – CASHMIR – CRYSTAL TEHNOLOGY

Podloga MINERALIC – Cashmir - Crystal tehnology sadrži kristale i plemenite materijale koji svojim svojstvima blagotvorno deluju na ljudski organizam. Visokom čvrstoćom kristalne mreže ostvaruje se pozitivno dejstvo na fizička, emocionalna i mentalna stanja. Kristali i minerali dugo se koriste u kristaloterapiji za isceljivanje. Njihovim treperenjem se prenosi energetska toplina, te se ostvaruje pozitivno dejstvo na ljudske organe. Ovakvim terapeutskim dejstvom vrednost bioenergetskog potencijala tj. vitalnosti vremenom se može povećati i do 60%. Takođe se održavaju povoljni uslovi za poboljšanje osnovnih metaboličkih procesa u ćeliji, što jača vitalnost kod svih bioloških sistema. Pozitivno dejstvo se ostvaruje i preko nervnih ćelija, te se veoma brzo otpušta napetost, stres, anksioznost i uklanja umor, donosi miran i zdrav san.

Podloga MINERALIC – Cashmir - Crystal tehnology - sadrži karbonsku i bakarnu mrežu čime se osvaruje zaštita od neželjenih prirodnih i tehničkih zračenja.
Cena podloge ( 90*190 ) je 88.800,00 dinara sa PDV-om.
PODLOGA MINERALIC – CASHMIR – CRYSTAL TEHNOLOGYPODLOGA MINERALIC – CASHMIR – CRYSTAL TEHNOLOGY