Vitarelax – sponzor Olimpijade trećeg doba

Vitarelax - sponzor Olimpijade trećeg doba

Masažna fotelja PARADISO MEDITERAN

Idealno rešenje za sve koji imaju probleme sa hroničnim bolovima u leđima i nogama ili im je način života takav da se malo kreću i nemaju vremena za rekreaciju.

Fotelja je dizajnirana tako da može da masira sve leđne mišiće , zatim sedalnu regiju i listove na nogama. Bolovi u krstima se smanjuju , kao i grčevi u nogama, koji često umeju da vas bude noću uskraćujući vam dobar san. Redovna upotreba (jednom dnevno po 15 minuta) poboljšava cirkulaciju što je osnova za bolje zdravlje.

Možete birati između devet programa koji vas relaksiraju, pokreću, poboljšavaju cirkulaciju... Na daljinskom upravljaču možete podesiti vreme i jačinu trajanja masaže.

Pored toga što je lepo dizajnirana i može biti vrlo atraktivan komad nameštaja u vašoj dnevnoj sobi , ova fotelja je i vrlo štedljiva. Troši koliko i jedna sijalica od 60w što znači da štedi električnu, ali jača vašu energiju.

Masažna fotelja opušta mišiće , otklanja bolove u leđima i nogama, napetost i stres. Preporučuje se posebno osobama koje većinu radnog vremena provode sedeći, npr. menadžeri, službenici, vozači, ali i za one koji većinu svog radnog vremena provedu na nogama:frizeri, prodavci. Naročito se preporučuje sportistima radi relaksacije mišića. Deluje pozitivno na sve ljude slabe pokretljivosti i zdravlja, kao i na potpuno zdrave ljude.

Ne preporučuje se osobama sa trombozom i ugrađenim pacemakerom (srčanom baterijom)

Cena masažne fotelje PARADISO MEDITERAN je 88.500,00 din.