Vitarelax – sponzor Olimpijade trećeg doba

Vitarelax - sponzor Olimpijade trećeg doba

Magnetne podloge

Korektivni magnetni nad-dušek TOPPER THERMIC

Namenjen je korekciji već postojećih ležaja. Posebno je zgodan za ležaje koji se sklapaju, odnosno za male prostore u kojima ne postoji mogućnost smeštaja velikih ležaja s dušecima, kao što su garsonjere, manje sobe, višenamenski prostori i slično. Navlači se i fiksira za ležaj, ali se može i skinuti, saviti i odložiti.

Daje vrhunsku udobnost tokom spavanja jer se maksimalno prilagođava anatomiji tela (5cm memory pene), a sedam magnetnih traka pruža laganu magnetnu terapiju, koja osvežava i regeneriše celokupni organizam.

Karbonska mreža i pamučno platno s dodatkom srebrnih niti takođe vas optimalno štiti od geotehnički zračenja. Cena naddušeka (90*190) je 81.800 din sa PDV-om.

Korektivni magnetni naddušek PLATINUMKorektivni magnetni naddušek PLATINUMKorektivni magnetni naddušek PLATINUM

 

Magnetna podloga od vune

Podloga od vune sa magnetnim trakama sastoji se sa prednje strane 95% od čiste merino vune i 5% od kašmira. Sa druge strane je pauk, u koji je utkana karbonska mreža koja vas štiti od geotehničkih zračenja.

Podloga sadrži sedam magnetnih traka, koje su rapoređene prema energetskim zonama ljudskog tela. Svaka magnetna traka je jačine 39G (gausa), što je optimalna jačina uzevši u obzir da ste delovanju magneta izloženi u proseku 8 sati tokom spavanja. Tako se tokom spavanja regeneriše organizam, usklađuje metabolizam, reguliše cirkulacija i tako se telo zaista odmara od svakodnevnih napora i štetnih uticaja kojima je izloženo. Magneti jačaju imunitet i poboljšavaju opštu vitalnost organizma.

Ovu podlogu preporučujemo osobama koje pate od osteoporoze, poremećaja cirkulacije, nabreklih vena, ali i zdravim osobama, pre svega onima pod konstantnim stresom, kojima je neophodno da za vreme spavanja regenerišu organizam i tako spremno dočekaju još jedan naporan dan. Cena magnetne podloge od vune (90*190) je 60.900 din sa PDV-om.
Magnetna podloga od vuneMagnetna podloga od vune

 

Terapija magnetima

Terapija magnetima koristila se još od davnina u mnogim kulturama širom sveta: u Kini, Egiptu, Grčkoj… Dejstvo magneta potvrdila je i moderna zapadna medicina, a najbolji dokaz tome jeste široka upotreba u lekarskoj praksi. Magneti, u zavisnosti od toga koje su jačine, primenjuju se u lečenju i prevenciji mnogih bolesti i poremećaja: magneti ublažuju bol, poboljšavaju cirkulaciju, smanjuju stres i blagotvorno deluju na centralni nervni sistem. Posle tretmana magnetima čovek se oseća opuštenije, vraća mu se energija, brže se oporavlja, a metabolizam bolje funkcioniše.