Vitarelax – sponzor Olimpijade trećeg doba

Vitarelax - sponzor Olimpijade trećeg doba

Prezentacije

Prezentacije naših proizvoda održavamo u renomiranim restoranima širom Srbije. Na taj način naše proizvode maksimalno približavamo vama – da ih vidite, isprobate, pitate sve što vas interesuje. Restorane u kojima držimo prezentacije biramo po jednostavnom principu – vrhunska prezentacija zahteva vrhunski ambijent.

Kada nađete našu pozivinicu za prezentaciju u svom poštanskom sandučetu, to znači da ste pozvani na večeru o trošku kompanije Vitarelax. Možete biti sigurni da je u pitanju sjajan restoran sa prijatnim ambijentom i sjajnom kuhinjom i uslugom. Budite naš gost na prezentaciji, a mi ćemo vam pored večere obezbediti i poklon, i učešće u tomboli, i razna druga iznenađenja.

Želimo da sa prezentacije kompanije Vitarelax i naše robne marke Paradiso ponesete najlepše utiske i da budete na dobitku i samim svojim pojavljivanjem.

PrezentacijaSve je spremno za početak prezentacijeSa prezentacijeSa prezentacijeNajbolje je isprobati!prezentacija4Ukusna hrana i vrhunska usluga sastavni su deo prezentacijeprezentacija8